Snickare Varberg

Erfarna snickare •

Om ROT-avdraget

Reparation, ombyggnation och tillbyggnation

Många väljer att använda sig av ROT-avdraget när de anlitar professionella hantverkare. ROT är ett skatteavdrag som privatpersoner kan använda sig av för att få lägre kostnader vid renoveringar, ombyggnationer eller tillbyggnationer av en fastighet man äger. Avdraget appliceras på arbetskostnaderna och uppgår till 30 % av det totala beloppet. Som mest kan man göra avdrag på 50 000 kronor per kalenderår förutsatt att företaget man anlitar har F-skatt och att man själv betalar skatt på sina inkomster.

Att anlita duktiga snickare blir billigare

ROT-avdraget gör att det blir mycket billigare att anlita kompetenta snickare. Vilka typer av arbeten som godkänns beror på fastigheten man äger. Om det gäller en bostadsrätt måste arbetet utföras inuti lägenheten, men om man bor i en villa kan arbetet också utföras på tomten eller i garaget så länge det är anslutet till huset. Vi på Snickare Varberg svarar gärna på dina frågor om du undrar vilka uppdrag som ger dig rätt till skattelättnaden.

Vi ordnar allt pappersarbete

Skatteavdrag innebär ofta en del pappersarbeten som kan vara påfrestande, men när du ger vårt snickeri ett uppdrag är det ingenting du behöver oroa dig för. När du får en faktura från oss har vi redan dragit av ROT och vi rapporterar allting till Skatteverket utan att du behöver göra någonting.

  • VÄLKOMMEN TILL OSS

    När du söker efter en snickare i Varberg som kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra står vi till din tjänst.

    Telefon

    E-post
    offert@snickarevarberg.se

OM OSS

När du söker efter en snickare i Varberg som kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra står vi till din tjänst.

Snickarevarberg.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.